Retour

Herroeping - Terugbetaling
1. Indien de consument een niet gepersonaliseerd product retour wil sturen, dient deze binnen 14 dagen na ontvangst, te worden aangemeld, liefst per e-mail: info@sosnaamplaatje.nl. Na de aanmelding heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. 
2. Als SOS Naamplaatje de melding van herroeping/retour door de consument op elektronische wijze maakt (per e-mail), ontvangt de consument een ontvangstbevestiging.
3. SOS Naamplaatje vergoedt de aankoopprijs en bezorgkosten aan de consument, zodra het product retour is ontvangen, binnen 5 werkdagen na ontvangst.
4. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
5. De kosten voor retour zenden komen voor rekening van de consument.
6. SOS Naamplaatje gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
7. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft SOS Naamplaatje de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Retour zenden product
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan SOS Naamplaatje geretourneerd worden.
Bij retourzending het ordernummer vermelden en naam – en adresgegevens en opsturen naar:

Servicepunt Nederland Thuis / SOS Naamplaatje
Weverstraat 5
6006 KZ  WEERT

Uitsluiting herroepingsrecht
SOS Naamplaatje kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:
1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
2. Producten die na levering door hun aard onherroepelijk vermengd zijn met andere producten;
3. De levering van producten met een persoonlijk karakter.

 

© 2008 - 2024 SOSNAAMPLAATJE: id-plaatjes voor kinderen & volwassenen. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel